shopping_cart
MacBook Air 13″

MacBook Air 13″

Allt blir lättare med MacBook Air.
MacBook Air 13″
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

4 miljoner pixlar.

Med en otrolig skärm kan man läsa, se och göra allt man behöver med sin MacBook Air.

Fingeravtryck som lösenord.

Touch ID är nu inbyggt i MacBook Air för ökad säkerhet och bekvämlighet.

T2 Security-chip.

MacBook Air har Apple T2 Security-chippet som gör MacBook Air ännu säkrare.


Strålande. Smart. Smidig.

MacBook Air är datorn som tar en in i framtiden.

Skriv mer, skriv lättare.

Med Apples nya teknik för tangentbordet blir skrivandet fyra gånger stabilare, komforten blir högre och smidigheten bättre. Knapparna är bakgrundsbelysta och har en ny typ av fjädringsmekanism som gör användarupplevelsen unik.

Styrplattan med precision.

Via Force Touch-styrplattan kan man interagera med sin Mac på många olika sätt genom subtila variationer i tryck. Det ger exakt kontroll och konsekventa resultat oavsett var på styrplattan man klickar.

Lättviktare.

Med sina knappa 1,25kg väger inte MacBook Air mycket mer än ett mjölkpaket. Trots sin lätta vikt så är prestandan riktigt tung. MacBook Air väger mindre än någonsin och är samtidigt den bäst presterande i klassen.

Prestanda som märks.

Åttonde generationens Intel Core i5-processor får en att klara allt i vardagen, från mejl och surf till att skapa Keynote-presentationer och redigera film i iMovie.

Lagrar mycket och lite till.

Med upp till 16 GB minne jobbar man snabbt och smidigt med många appar sam­tidigt. Upp till 1,5 TB ssd-lagring gör att appar startar på ett ögonblick och ger tillgång till massor av lagringsutrymme för dokument, bilder och videor.

För en grönare jord.

MacBook är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna MacBook-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa MacBook Air 13″
MDM (Dator)

MDM (Dator)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. MDM ger er möjligheten att sätta upp och installera allt som behöver finnas på alla era MacBook Pro på ett enkelt sätt.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad