shopping_cart
Leeroy

Leeroy

Leeroy erbjuder en helhetslösning för kassasystem som levererar kunddata i realtid och en oslagbar användarupplevelse.
Leeroy

Lämna kaoset

Leeroy integrerar flera lösningar i samma plattform som är gjorda för att enkelt kunna användas parallellt. Köksdisplayer, kundernas app, självbetjäningskiosker och kassasystem kommunicerar med varandra. Kaosfritt.

Realtidsdata

Kunddata än mycket mer än ett redskap för annonsering. Det är grunden för bra relationer. Leeroys system hjälper er att bygga starka kundrelationer med hjälp av data samtidigt som ni erbjuder era kunder en fantastisk köpupplevelse.

Gör det enkelt

Komplicerade betallösningar och avsaknad av viktiga funktioner gör tillvaron svårare. Med Leeroy kan ni inte bara ta emot alla de vanligaste betalmetoderna utan även hantera delbetalningar och uppdelningar av kvitton.


Funktioner

Moderna betalsystem har höga krav på sig. För Leeroy är det viktigt att inte bara möta kraven – de ska överträffas.

Ticker

Hjärnan i hela ert kassasystem finns i Leeroy Ticker. Det är här kampanjer skapas, produkter hanteras, kunder analyseras och inställningar justeras. Leeroy Ticker är intuitivt, snyggt och mer användarvänligt än sina konkurrenter.

Lojalitetshantering

Återkommande kunder genererar inte bara inkomster – de fungerar som en marknadsföringskanal mot sina vänner, familjer och kollegor. Företag som gör det enkelt att vara lojal som kund gör både sig själva och sina kunder en tjänst. Därför finns Leeroys lojalitetsapp för kunder, så att ni kan erbjuda era kunder en upplevelse de förtjänar.

POS & Köksdisplay

Ett betalsystem som bara är ett kassasystem är endast mervärdesskapande vid det korta tillfälle som en betalning tas emot. Leeroy integrerar flera system i ett, kassasystemet är direktkopplat mot skärmen i köket, betalterminalerna och lojalitetsappen.

Självutcheckning

Med ett användarvänligt självutcheckningssystem kan era kunder enkelt hantera sina egna beställningar och betalningar. Allt utan att ni behöver lyfta ett finger.

Partnerlösningar

Om ert företag samarbetar eller har företagskunder kan ni enkelt erbjuda dem en beställningsportal där de kan beställa varor från er.