shopping_cart
iPhone 11

iPhone 11

iPhone 11 är en snabb och robust följeslagare som är vattentät ner på 2 meters djup. Den har den tåligaste skärmskyddet någonsin för en telefon.
iPhone 11
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Snabb och pålitlig.

Ni behöver aldrig vänta när telefonen öppnar appar och utför tunga uppgifter. iPhone 11 ger dig snabb lagring och en processor av absolut senaste generationen.

Tålig som få.

Med det tåligaste glaset någonsin på en smartphone, både på framsidan och på baksidan, behöver du inte vara rädd för att skada din telefon. Skalet förstärks ytterligare av aluminium av samma slag som används inom rymdindustrin.

Bättre video.

Med den bästa video­kvaliteten i en smart­phone ser dina minnen dessutom bättre ut än någonsin.


Byggd för lång hållbarhet.

Oavsett om vi pratar batteritid eller stöttålighet är iPhone 11 en telefon byggd för att hålla länge.

Prestanda.

A13 Bionic-chipet är mer kraftfullt än någonting ni har upplevt tidigare. Det är dessutom energieffektivt, så batteriet räcker länge.

Hållbarhet.

Glaset på framsidan och på baksidan är härdat med de senaste metoderna. Tappat telefonen i en vattenpöl? Inga problem! iPhone 11 har ett fuktskydd som gör att den kan sänkas ned i vatten upp till 2 meters djup.

Briljans.

Det nya kamerasystemet med dubbla linser låter er ta kristallklara bilder. Gränssnittet är omdesignat så att du kan se och fotografera även det som inte får plats innanför ramen. Beundra resultatet på en Liquid Retina LCD-skärm som får allt att se fantastiskt ut.

För en grönare jord.

iPhone är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPhone-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPhone 11
MDM (Telefon)

MDM (Telefon)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. Låt oss hantera era enheter (installation av mjukvara, konfigurering och support). Ni behöver bara trycka på start.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad