shopping_cart
iPad Pro 11" (2020)

iPad Pro 11" (2020)

Det är en magisk glasskiva. Den är så snabb att de flesta PC datorer inte hänger med. Det är den nya iPad Pro.
iPad Pro 11" (2020)
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Trodde du att taket var nått för iPad-kameror?

Tänkt djupare. Avancerade kameror tillsammans med en gigantisk display, snabb presetanda och välkalibrerade sensorer har alltid gjort iPad till någonting unikt.

LiDAR skanner.

LiDAR (Light Detection and Ranging) används för att mäta distansen till ett objekt genom att se hur lång tid det tar för ljuset att nå det och reflekteras tillbaka.

Snabbar än du kan säga PC.

Den 8-kärniga grafikprocessorn levererar otrolig prestanda för uppgifter som 4k video-editering, 3D design och AR-arbete.


Proffsigt arbetsflöde.

En uppgraderad design betyder mer kraft till användaren vilket är centralt för proffsiga arbetsflöden.

Multitasking

iPadOS är designad att använda kraften och prestandan i iPad Pro på bästa sätt. Med blixsnabb hårdvara och kraftfull mjukvara i en vacker design blir varje händelse mjuk men snabb. Att arbeta i flera appar samtidigt blir därför enkelt utan att tumma på prestandan det minsta.

Du ser rätt, den flyter.

Den helt nya Magic Keyboard är en fantastisk parhäst till iPad Pro (köpes separat). Den erbjuder den bästa skrivupplevelsen någonsin för en iPad, en trackpad som öppnad för nya sätt att arbeta på iPad samt en USB-C port för laddning. Dessutom skyddar den iPad på ett snyggt sätt. Med sin unika design skyddas iPad Pro samtidigt som den enkelt kopplas på och justeras för optimal funktion.

Profsskamera.

Den vida och nya ultravida kameran hjälper dig fånga den perfekta bilden eller videon. Tillsammans med inbyggda mikrofoner av studiokvalitet och ljudet från fyra högtalare kan du till och med sätta upp en rig för flera kameror.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPad Pro 11" (2020)